Bestelinformatie :

Producten (bij)bestellen:

Een artikel zoeken is eenvoudig en kan via het menu "categoriën" (links) of
via de zoekfunctie “product zoeken”

U geeft aan welke artikelen u wilt bestellen. In het winkelmandje kunt u het gewenste aantal aangeven en u krijgt direct te zien wat het totaal verschuldigde bedrag is. U heeft de keuze om het verschuldigde bedrag te voldoen via:

  • Overboeking van uw rekening.

Als u kiest voor overboeking van uw rekening, ontvangt u automatisch een mailbericht met daarin het verschuldigde bedrag en de betaalinstructie.

Voor het verder  afwikkelen van uw bestelling, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Dit vult u in bij “klantgegevens”. Daar heeft u ook de mogelijkheid om een account aan te maken. Het voordeel hiervan is dat u bij een (eventuele) volgende bestelling niet alle gegevens opnieuw hoeft in te voeren en inzage heeft in uw eerdere bestelling(en).

Wat zijn de verzendkosten binnen België?
Bestellingen vanaf € 30,- worden zonder verzend- en administratiekosten toegestuurd. 
Voor bestellingen beneden € 30,- vragen we € 5,70  verzend- en administratiekosten.

Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag.

Hoe weet ik dat mijn bestelling bij jullie is binnengekomen?
Als u de bestelling hebt afgerond, krijgt u binnen enkele ogenblikken per email een bevestiging van jouw bestelling binnen, een zogenaamde orderbevestiging. Als hierin gegevens staan die niet juist zijn, of u wilt de order aangepast hebben, of u heeft geen bevestiging ontvangen, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Levertijd
Alle producten leveren wij uit voorraad. U heeft uw bestelling dan ook in de regel de volgende werkdag al in huis. Is er sprake van een levertijd, dan is dit in de shop bij het artikel vermeld. Bovendien nemen wij daarover altijd even contact met u op.